Три тижнi

Три тижні… це ж бо небагато.
Це мить для вічності, в якій
майбутня зустріч - серця свято,
що творить віру із надій.

Три тижні… посмішка в дорозі
туди, де море береже
тебе від подиху в тривозі
за світ, що війни стереже…

Три тижні… просто дочекайся
і як найкраще відпочинь.
А ще… небес моїх торкайся
і щастя нашого святинь:)


Рецензии