Yльгэрэй дуунай шэдидэ

Yльгэрэй дуунай шэдидэ
Зурхэн солбоноор сохилно
Шубуунай уурхайн дулаанда
hанаан, сэдьхэл ханилна.

Хайрата сэдьхэлэй халуунда
Яаража, уудээ hэлииш
Yтэр hайхан угэнуудтэй
Yргэжэ, бурхандаа мургыш.

Холын эмнигэй хажууда
Хатаршын соло дуулыш :
Уярма угын хусэдэ
Сэдьхэлээ хайлуулан, ургыш.

Дуулим сагай эртэдэ
Аялгын сууряа дуулаарай
Хонхын зэдэлээ обеоржо,
Алдангуй, гартаа баряарай.

15 июня 2023г.


Рецензии