Як зачарована Весна

 Як зачарована Весна сидить на лавочці Вона.
 Немов уражена дитина, в якої втрачена родина, яку ось тут вона знайшла.
 Сидить і гріється Красою. Сидить і тішиться собою, тепер напевно не сама.
 Кохана, вдячна і коха.


Рецензии