З Iваном Марчуком в унисон

Автор полотна-ілюстрації, до якого написаний вірш,
український майстер Іван Марчук.
13.06.2023.

Він побачив землю,
рибами встелену,
Наче килимами…
Мертво під стелею:
Небокрай закляк
від вибуху й повені,
І лежить земля
Водою зґвалтована…
Але та вода не жива,
Отруєна
Пеклом, що війна
Породила, струменем
Пронизала – жах,
Ґвалт й майбутнє страчене…
Він побачив крах,
Хто повірив, бачачи…


Рецензии