А у Львовi - вже рiвно дванадцять

А у Львові – вже рівно дванадцять.
Тішить Ратушу дзвін старий.
Нельвів'ян невгамовний рій
Прагне вічності доторкатись.

Вічність – це є не те, що старість.
Львів вдивляється в нельвів'ян,
На Личаків несе містян –
Тих, хто янголами вже стали.

Пів на першу, а потім – перша,
Пів на другу – подібні так,
Наче втратила вічність смак
До часів, що бруківку тешуть...


Рецензии