А я живу!

А я живу! І буду вічно жити
В казках, у мріях, у піснях...
В сорочці білій і розшитій
З'являтимусь вам у ві снах!

І коли вечір спуститься в безсонні
На рідне місто в темряві густій,
Сідатиму на ваше підвіконня
І гратиму на флейті золотій...


Рецензии