Укра1нськ1 смачн1 страви

               Українські страви смачні..         
               Бачили ви де такі?         
               Кращє їжи не буває…       
               А полтавські галушкИ?         

               Борщ український.. і з м'ясом..       
               Хліб і сало з часником..            
               І млинці з сметаной разом..    
               З'ясимо.. Та все – гуртом..       

               А вареничек і з сиром –         
               Це для нас найкращий друг..      
               Зап'ємо  його кефіром..               
               Ах, як смачно їв Пацюк!*      

               ПокуштУй всі страви трохи..         
               Не повіриш.. Чудеса..            
               І здивує тебе зовсім..          
               Це – кров'яна ковбаса..         

               На УкрАйні кухня ситна..         
               Гарна..  Будеш кожню мить         
               Славить гречу, мал і жито
               І відверто все любить…




         Пацюк – персонаж в повести Гоголя «Ночь перед рождеством»





                Фото из интернета.


 10.06.23.


Рецензии