О. Ч. Rec

             О.Ч./Rec/
І посмішка твоя осяє цей похмурий день,
і згадкою про тебе заспіває літня птиця,
рясним дощем проллється туга де-не-де,
бо ж до сих пір ще й досі нам не віриться,
що не прийдеш, що вже не так, як це було,
що десь за обрієм в високих стінах неба
лиш посилатимеш ти сонцем все своє тепло,
якого нам найбільше зараз усім треба.


Рецензии