Мавки

Трави степові зашепотіли
Мовою диявольських думок.
В підсліпому світлі чорні крила
Кличуть в морок неба, до зірок.

Мавки лісові співають пісню.
Чарами потрапиш ти сюди.
Не тікай від нас, бо вже запізно,
Ліс наздожене тебе завжди.

Не лякайся співу чарівного,
Сміху потойбічних темних сил.
Не чекай від нас нічого злого,
Ліс - не місце для нових могил.

Все людське забувши - сором, совість,
В глибині нічної самоти,
Лиш на мить утративши свідомість,
Себе справжню тут зустрінеш ти.

Ти пройди усі шляхи буремні,
Попри недовіру, страх і лінь.
Подивися в очі мої темні
І знайди свою забуту тінь.

В потойбічній безсоромній вроді,
Без одежі і земних прикрас,
Закружляй зі мною в хороводі,
Закохайся, як в останній раз,

З буйним вітром затанцюй до втоми,
Смійся і стрибай через вогонь.
Більше не сумуй за рідним домом,
Грій багаттям лід тонких долонь.

Літо чи зима - вже неважливо
В цьому світі зупинився час.
Обіймаю крилами, щаслива!
Ти тепер навіки серед нас...


Рецензии