Ти не дожив до цього ювiлею,

Ти не дожив до цього ювілею,
Господь забрав тебе раніше в небеса,
Його ти славиш піснею своєю,
Ти там де Бог, де велич, радість та краса!

Ми ще в дорозі, де тривог чимало,
Де нас щодня силкує збити буревій
І пісня наша тут недосконала
Хоч пам’ятаємо ми щирий приклад твій.

Час прийде будемо усі ми разом
Співати Богу щиру славу в небесах,
Зустрінемося всі ми незабаром
Там торжество, там сліз не буде на очах.
07.06.2023
©Віра Українка


Рецензии