Розмова

Не бійся, песику… Ходи. Ходи до мене.
Я допоможу. Я - не злодій і не кат.
Ходи сюди, моє малятко безіменне…
Мій ледь живий і ніц не винний в горі брат…

Давай… давай… тебе чекають теплі руки…
Вони попестять… нагодують… віднесуть
тебе туди, де ти забудеш біль і муки,
з яких людиська зброю мороку кують…

Ще зовсім трошки… ще малесеньке зусилля…
Один стрибок… Зібрався з силами? Давай!
Ось так… ось так… Війна - то випадок безсилля…
А ми з тобою - темний шлях у світлий рай…


Рецензии