Сл1пе те щастя

І ти мені не ти, сліпе те щастя,
Міняються світи, програми, масті,
І вітер змін розносить сніг квітневий,
І навіть манікюр тепер зелений.
І я тепер я, насправді - інша.
Колись була така, та час потішив,
Все поміняв, потасував пріоритети,
Тепер і ти, і я немов зійшли з вендетти.
І п'ятниця уже, і ніби травень,
І ніби тепло, ніби добре, ніби п'яно,
А завтра - червень, липень, серпень...
Все життя.
І ти мені не ти, і я тобі не я.

Міняються світи, програми, мрії...
Кохаю назавжди!
Твоя Надія.
В конверті передам, як бабця каже,
На щастя на зап'ястку нитку в'яже.

І той листок - як пам'ять, не зітреться.
Яким колись було гарячим серце.
Які слова писалися на білу...
Чекаю, сподіваюсь!
Твоя Віра.

І ти мені не ти, сліпе те щастя,
Міняються світи, програми, масті.
І вітер змін підкине вогню дров.
Горю, сумую, фантазую!
Твоя Любов.

26.05.2023

© Inna Омут, 2023


Рецензии