Не сумуй дiвчина

Там у лiсi далеко,
Де смерека росте .
Сумувала дiвчина,
Вона патрубка жде.

Жде вона хлопчину
Що кохає дiвчину
А він десь поїхав
І ії сказав:

- Не сумуй дівчина.
Будь мені дружина
І в своїй країні,
Будем панувать.

Раптом чує кроки,
Проминули роки.
На крильці мужчина,
То ії хлопчина.

Сиве все волосся.
В житті довелося.
Підроста дитинка,
Як в лісі ялинка.
24 травня 2023 р. Східниця


Рецензии