Смерека и Бук

Росла смерека на горі високій.
Ії верхівлю хмара зачіпає
І відчуває у душі неспокій,
Бо в почуттях до Бука потопає.

А красень Бук смереку ту побачив,
Зачарувався такою красою.
Він їй побачення призначив
І поспішив до неї ранньою росою.

Взбирався до гори стежиною.
Та раптом грім і дощ пішов,
А він дійшов , обняв коханую.
Пробила блискавка серед дібров.

Стихнув буревій і сонце встало ,
Тільки люблячіх  сердець не стало.
Де проростає зелена травичка,
Підростає Бук та Смерічка.
25 травня 2023 р.Східниця


Рецензии