Зацвiла смерека

В травні зацвіла смерека,
Бо таке в житті буває.
Прилетів до нас лелека,
Наче свято відчуває.

Грай музика....
Грай на все село музика.
Немає краще танцівника,
Грай на все село музика.

І зіграєм ми весілля,
Розлетиться те насіння.
Життя буде продовжаться,
Доля буде посміхаться.

Грай музика....
Грай на все село музика.
Немає краще танцівника,
Грай на все село музика.

Побажаємо вам щастя,
Хай минають вас ненастя.
Щоб літа були далекі,
Хай в душі цвітуть смереки.

Грай музика....
Грай на все село музика.
Немає краще танцівника,
Грай на все село музика.
26 травня 2023 р.Східниця


Рецензии