ТАМ

ат-ТКЕ??__!дда
    МмуЩИ!!____н__ны
        ПрриШЛИ__..
           / нна ФРО__!!!__нТ/
                ..  ->>ТА___!!___М__(м)ы
                с__тТА_ль//- ЛИ!___!___!цца..
                - РУ____(!)_//
З_зза ГО___рРа_Т ,,, Прра-ДА__!!!__Ф__фшшый_
     БЬьИ..-с_кКРА!!____й
          - зза ..ВаРО____!____н__(ф_т) //
              -(??)..
                >> В_ КА_Р_-МА!!_____й_йнникки
                " КИ__!__НЬ_(г)_
                ггуРУ____"



Ф/п
      


Рецензии