Нада жа как бы та, ну, яксь не так!

Есця в Сціхіре поэты й балшые!
От, скажэм, Дмі3йвых аж цэлый рад.
Ну, і… а ты чо до главных аж лізыш.
Лучшый тілятам на фермы пысав б.

Всэ розбырають! Всё ты хаміш ім ж!
Ібо жэ еслі у пані е Марс,
Да шэ з 11 некых бісішчый,
То, ізвіні, рецензент ліш дурак.

І начынаеця прам перепіска:
Ажны у лічку луплять снарад!
От яка гарна гондычкы Тріця:
Ты жэ нерускій! Тут дутых но сайт.

Зары бум жалваца адміністраць!
Да, й так закрылі хахлы Кобзара:
Так ты жэ паньство всэ крытыковаль!
Ну, е блатные такіе слегка.

...от угостылы ж чымсь пацана


Рецензии