Калмый булмас

Белэсен,ме?
Куркам бу доньяда
Кочне бушка сарыф итулэрдэн,
Бу тормышка гашик була торып,
Яратуны эйтми китулэрдэн...
Белдерми китудэн союемне
Шушы шэфакъ, ботнек улэннэргэ....
Рэхмэтемне эйтми китулэрдэн
Мине баккан, сойгэн, белгэннэргэ....

Куркам: дусларыма вэ дошманга
Рэхмэт сузе эле эйтелмэгэн....
Куркам: балаларга нэсихатьне,
Эйтэсемне эйтми китулэрдэн....
Куркам союемне белгертмичэ,
Соеп туяр туймас китулэрдэн...
Белэсен,ме?
Укенечтэн куркам...
Эле яратуым эйтелмэгэн...

Эйтелмэгэн....
Сою тулы касэм,
Дускайларым, эле тулыр-тулмас....
Укенечкэ калмасын яшэулэр!!!
Соеп туймыйча да китмэс очен,
Бу ж,ирдэ элегэ  калмый булмас...

3 июнь 2023 ел.


Рецензии