Я просто шлях

Я просто шлях, яким ти маєш йти
у нову сповідь, у щемкі прощЕння.
Для цього звів Господь чужі світи,
Любов додавши зі своєї жмені.
Я - рідкісний і незнайомий ген,
що вплівся у твої притихші гени.
Одне з сакральних, відьОмських імен
з народження, мов приросло до мене.
Тому я тут, останній світлий шлях,
де ти зумієш відростити крила.
Я бачу Бога у твоїх очах,
я відчуваю, як зростає сила
небаченої досі доброти...
ти станеш тим, ким, врешті, маєш стати.
Зійшлись зірки, зійшлись чужі світи,
щоб Душу світлим шляхом розіп'яти.


Рецензии