Тернистий шлях життя

Але ж це правда, все в моїх руках,
Життя  і  дом  думки  й  бажання.
Бо  жінка  сильна  не  в  словах,
Її  вся  сила  від  страждання.

Але ж я жінка хоч і в очах є втома,
Як  пісня  створена  природою.
Сестра, бабуся, мати  в  дома,
В  житті  наділена  я  вродою.

Із  середини  душа  світиться,
Хоч  все  життя  це  боротьба.
Не без гріхів, но дуже віриться,
Що  я  ще  зовсім  не  слабка.

В  моїх  руках  є  сила  й  воля,
Я знаю точно, що хочу від життя.
Я берегиня роду..така вже доля,
Несу в душі тепло, де вічна суєта!!!


Рецензии