Полет в Космос

                Болгарский
                Космос и Ребенок

               
                В И Х Р О Г О Н

                Сияе вълшебно небето,
                когато е ясна нощта.
                Красиви слънца и планети
                по орбити там се въртят.

                Ще яхна аз лъч вместо конче
                и дълго сред тях ще летя.
                С незнайно до днес вихрогонче
                ще стигна пламтяща звезда.

                Ана  Величкова

                1 юни - Международен Ден на детето       


Рецензии