Keyingi cho qqini Qiziqarli suratlar she riy izoxl

#qiziqarli_suratlar_she;riy_izoxlar_bilan   #Интересные_изображения  ,  #;изи;арли_суратлар  ,  #qiziqarli_suratlar ,   #interesting_images
«Keyingi cho;qqini…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«HАYOT TАSHVISHLАRI…»
-“Hayot tashvishlari — boshni og;ritsa,
Bezovta bo;lamiz — qotadi ensa.
Аlbatta astoydil — noliymiz, ammo,
Tashvishsiz yashamoq — bu xam muammo!”.
…………(Davomi)……….


Рецензии