Загадка 23

* * *
Він  цікавий  дуже  досить:
Дві  гіляки  зверху
 носить.

Прийде  час -  він  їх  скидає,
Потім  нові  відростають.
.
В  лісі,  в  тундрі  він  живе,
Схожий  брат  у 
нього  є.
* * *

Людмила К.- В.
Кн."В країні загадок"
(Фото Нет)
2023


Рецензии