Избранные Авторские Вечера Юрия Д. Кутенина-2

  Наша ПЛАНЕТОЧКА Земля-очень НЕБОЛЬШАя-Радиус шарика-всего-то 6 с половиной тысяч километров.
В юные годы больше наезжал по Стране во время отпуска.
Я сейчася-Древний(и по-паспорту..и-по...сединам).
 
 Стихов,Эссе,Пьес...и...т.п.опубликовал
больше-17тысяч.

Запомнилась-Первая сказка-"Носи СВОЙ ЧЕРЕП с СОБОЙ".

Авторские вечера в
АЛФАВИТНОМ:
Сначала"А"-Армения.Затем-Белорусь."Б"

Приложения.

Авторский вечер Ю. Д. Кутенина для Белоруси
Юрий Кутенин
Здравствуйте Дорогие Друзья!
Давным-давно я проходил  военную подготовку под Брестом.
И
Искренне полюбил этот Край.
Некоторые мои стихи переведены на Белорусский язык.
Спасибо!!!

Абраны аўтарскі вечар Юрый Дзмітрыевіч Кутэнін-2
  Наша ПЛАНЕТА Зямля вельмі МАЛЕНЬКАЯ, радыус шара ўсяго 6 з паловай тысяч кіламетраў.
У маладыя гады ён больш падарожнічаў па краіне падчас канікулаў.
Я Старажытны (і па пашпарце..і па...маёй сівізне).
 
Апублікаваныя вершы, эсэ, п'есы... і т.д.
больш за 17 тыс.

Успомнілася-Першая казка-"Нясі Чэрап з сабой".

Аўтарскія вечары v
ПА АЛФАВІЦЕ:
Спачатку "А" - Арменія. Потым - Беларусь. "Б"

Прыкладанні.

Аўтарскі вечар Ю. Д. Кутэніна для Беларусі
Юрый Куценін
Добры дзень Дарагія сябры!
Даўным-даўно я праходзіў вайсковую падрыхтоўку пад Берасцем.
я
Шчыра пакахаў гэтую зямлю.
Некаторыя мае вершы перакладзены на беларускую мову.
Дзякуй!!!
Abrany a;tarski vie;ar Juryj Dzmitryjevi; Kutenin-2
  Na;a PLANIETA Ziamlia vie;mi MALIE;KAJA, radyus ;ara ;siaho 6 z palovaj tysia; kilamietra;.
U maladyja hady jon bo;; padaro;ni;a; pa krainie pad;as kanikula;.
JA Stara;ytny (i pa pa;parcie..i pa...majoj siviznie).
 
Apublikavanyja vier;y, ese, pjesy... i t.d.
bo;; za 17 tys.

Uspomnilasia-Pier;aja kazka-"Niasi ;erap z saboj".


Рецензии