День матусь

Минають роки непомітно якось і швидко...
Матусі сивіють, тискомір під рукою!
Ми бачимся з мамами дуже рідко...
А вони все чекають зустріч з тобою!

Все що їм треба дзвінок із далека!
Обійми при зустрічі, про справи розмова...
Любові і дома сімейна безпека,
Щоб не дістала застуда зимова!

Онуків дзвінкі і веселі дзвіночки...
Хатніх рослин зелені листочки,
Щоб діти повагу вплітали в віночки.
І син вшанував, або татові дочки!

Щоб гріла любов дитячих малюнків.
Як тепло із каміна, пливли почуття!
Багато, багато дитячих цілунків!
Такий мамин день коли щасливе життя!
13.05.2023 1,50 автор


Рецензии