***

Я забула очі твої,
які світили крізь світло мені.
Твою посмішку,
таку щиру та радісну.
Йшовши на зустріч завжди,
я розуміла, що колись,
це назавжди припиниться,
але я не вірила в це.
Раптово в моїх очах потемніло і почався неспокій на серці,
час зупинився на мить,
начебто ми і не були знайомі…


Рецензии