На краще

Ще одна ніч, коли серце, здається,
зовсім не б'ється.
Ліжко просторе й зручне, та чуже,
сон стереже.
Майже не спала, чекала світання
у сподіваннях :
звикну до змін, примирюсь, хай там як -
Небо шле знак...
Нові можливості, нова дорога,-
слухаю Бога.
Дика заплутаність, в роздумах - хащі...
мо' то на краще.


Рецензии