З Днем народження, Кривий Рiг!

З Днем народження, наш Кривий Ріг!
Місто, довжиною у життя,
Стільки поколінь! Наш оберіг,
Наше ти - минуле й майбуття!

Сьогодення наше, рідний край!
Ти й суворий, й ніжний, як батьки,
Ніби кольоровий водограй,
Квітнуть навесні кругом квітки.

Не зірву їх, посаджу нові,
Щоб ти став яскравіший іще,
Щоб завжди співали солов'ї,
Щоб омитий був святим дощем,

Сонечком зігрітий був завжди,
В росах, щоб блищав, мов діамант,
Щоб не знав ніякої біди!
Робітниче місто - наш гігант!

З святом, любий наш! Нехай війна
Щезне так, як ніби й не було!
Хай в душі у кожного весна
Завжди буде, гріє нас теплом!

Кожен, хто від'їхав в далечінь,
Бачуть сни про рідний свій поріг,
Задивляючись у височінь
У думках з тобою, Кривий Ріг!

З святом, рідне місто, Кривий Ріг!
В День святковий, гарно відпочинь,
Сам себе не раз ти переміг!
Божих шлю тобі благословінь!

З святом, рідний наш чарівний край!
Розквітай, живи, перемагай!

27.05.2023 р.


Рецензии