Як прожити знову день

Як прожити знову день і з розуму не зійти,
віднайти зміст ідей, щоб і далі цим світом іти..

Пам'ятати про тих, хто так високо тепер в небі,
цінувати живих, молитися за всі їх потреби..

Розуміти весь час цінування величного -
щоб людяність не напоказ, її й так вже катастрофічно..


Рецензии