***

Білими смугами, наче  із піни,
Плили по небу пухнасті хмарини
 З неба блакитного сонце  всміхалося
Та раз  від разу  за  хмарку  ховалося .

Хмарки летіли  і  бавилось  сонечко,
Поки аж вечір не зиркнув в віконечко
Зникли на небі хмаринки поволі,
й, мов діаманти, засяяли зорі.


Рецензии