Тiльки ти

Місяць над полем,
Купаються конi,
Пташки; заспівають в далині.
Вітер стихає,
Сердечко зітхає
Моє по одній по тобі.

Знову світає,
І хмари розтануть,
Сонечко знову зійде.
Tи моя рідна
І поруч зі мною,
Боже мені дав тебе.

Зірки є на небі,
Вони є і ближче,
Згориш коли поруч вони.
Тільки ти поруч,
В біді не залишиш,
І тільки ти, назавжди!

Вечір згорає,
Пташки; засипають,
Пісня сумує в далині.
Вітер слабшає,
Сердечко зітхає
Моє по одній по тобі.


Рецензии