Осiнь

               

Стоїть осінь на порозі,
Листя падае до ніг.
Журавлиний ключ в дорозі
Взяв на південь свій політ.

Хмуре небо, сірі хмари
Темна в озері вода,
Очерет від вітру гнеться,
Берег миє течія.

І трава в бранні осіннім,
Листя скинула верба.
Лиш калина мов палає
Над водою чарівна.               


Рецензии