Бог любить нас дуже...

 * * *
Бог любить людей і за кожного дбає,
І сонцем, й дощами нас благословляє.

І добрим, і злим Він дає врожаї -
На кожен день милості
 в Нього Свої.

І жодна дрібниця Йому не байдужа,
За світ весь Творець наш піклується дуже.

Птаха'м дає їжу, комахам, тваринам.
Найбільше ж Господь наш цінує людину!

Бог душі безсмертні в тіла нам вдихнув,
Щоб кожен на образ Його схожий був.
* * *

Людмила К. - В.
(Фото Нет)
21.5.23.


Рецензии
Браво! Чудесно и очень образно!

Мила Пуциловская   24.05.2023 15:58     Заявить о нарушении
Слава Богу! Рада, що вам,Мілочка, сподобалось.
Божих вам благословінь, миру та натхненнячка.)
З усмішкою і теплом Л.

Людмила Калашникова -Варавко   24.05.2023 16:13   Заявить о нарушении