Хто погляне на тебе - задивиться. Вродливиця

Хто погляне на тебе – задивиться.
Хто завгодно, та тільки не я.
Я тебе називаю – вродливиця.
Ти – вродлива кохана моя.

Кожен порух – зразок досконалості.
Перехоплює подих щокрок.
З юних літ до дорослих зосталася
Ти такою – найвища з зірок.

Тільки заздрість, як дивиться, – скривиться,
Бо у заздрості – доля нудна...
Я тебе називаю – вродливиця,
І така ти – єдина-одна...


Рецензии
Когда влюблён, то любимый человек, кажется краше всех вокруг!
Это так!
Будь счстлив! Миклош!

Инна Гаврилова   24.05.2023 17:11     Заявить о нарушении
ИМЕННО, ИННОЧКА

Миклош Форма   24.05.2023 17:45   Заявить о нарушении