А жiнка маe вiрити в любов!

«А жінка має вірити в любов!», –
не мружила ясні великі очі.
«В житті лише любові жінка хоче?», –
і подивилась просто в очі знов.

...О, Жінко, таємниця таємниць,
як просто таїну свою розкрила!
Я чую, як твого кохання крила
тебе підносять вище вищих птиць!

Я стільки Жінці присвятив віршів,
я стільки Жінці слів сказав красивих,
а Жінка знов дає натхнення й сили –
торкатись тайн Жіночої Душі...


Рецензии
Красивое Возвышенное
Очень 👏

Елена Транковская   23.05.2023 22:53     Заявить о нарушении
Не умею молчать❤😎

Миклош Форма   24.05.2023 00:45   Заявить о нарушении
Это очень хорошо!👍

Елена Транковская   24.05.2023 20:16   Заявить о нарушении