Любов до життя

Що таке любов до життя?
Це не тільки всміхатись частіше
Це приймати свої почуття,
І з собою бути щирішим.

Це тримати стійко удар,
Підійматись після падіння,
І приймати із вдячністю в дар
Тепле слово й людське розуміння.

Це ділитись добром й теплом
Віддавати й приймати з душею,
Не лишатись під долі крилом,
А летіти десь поруч із нею.

Полюбити насправді життя -
Неймовірна потрібна сміливість.
Викидаю без жалю в сміття
Душну лінь і душевну сонливість.

Вдячна долі, що благословить
Просто жити, і мрію плекати
Цінувати життя кожну мить,
І жагою до щастя палати.

В світлі, в темряві, свято чи грішно,
Маю змогу сама обирати.
Я жила б життя
своє вічно,
Але людям властиво вмирати.

Я не хочу знати, що буде,
Шкодувати про те, що було
Покохайте життя своє, люди! -
Всім негодам і бідам назло.


Рецензии
приглашаем на наш* литподвальчик http://stihi-podval.forumotion.com/
регитесь

Тома Пиквикский   23.05.2023 12:46     Заявить о нарушении
чтото вы совсем,Анита,отбились от "стада"

Тома Пиквикский   16.06.2023 08:44   Заявить о нарушении