Так дивовижно i нестримно так

Так дивовижно і не стримно так,
Тіні забуті, як ніколи знову,
Танцюють танго на твоїх вустах,
І поміж нас ведуть якусь розмову.
Це все мій сон у цю травневу ніч,
Коли сирена й вибухи лунають.
Вони стоять над нами пліч об пліч,
І нас з тобою знов оберігають.


Рецензии