Обычный человек vs Гений. Ordinary man vs Genius

 "I rarely think in words at all. A thought comes, and I may try to express it in words afterwards."

                Albert Einstein


 "Я вообще редко думаю в словах. Приходит мысль, и после этого я могу попытаться выразить ее словами."


                Альберт Эйнштейн


Рецензии