да вясны

1.
Сумны вечар, месяца твар,
Восень, дождж, пакінуты ліхтар.
Усьмешка, вецер, пасмы мокрых валасоў,
Гул прывакзальны… Шмат галасоў…
Я маладая пані, я памятаю як,
Прыйшла сюды аднойчы, калі ў душы был жах,
Калі была самотнай, калі я не змагла,
У момент прыпыніцца і марыць пачала…

R 1: У марах маіх – ідзе цеплы дождж,
У марах маіх – 5 хвілін да вясны…
У марах маіх да мяне ты прыйдзеш,
Мары мае быццам дзіўныя сны…

2. Выпадкам, вірам, лёсам,
Раптоўна пачалась…
Калі душу раскрыла і песня палілась…
Там дзесьці ў ціші, ляцелі ў гору мары
Знікалі у імгненне чорныя хмары…
Сумны вечар, месяца твар,
Восень, дождж, пакінуты ліхтар.
Ад пяронаў адыходзяць цягнікі,
Дай мне цяпло тваёй пяшчотнай рукі…

R 1: У марах маіх – ідзе цеплы дождж,
У марах маіх – 5 хвілін да вясны.
У марах маіх да мяне ты прыйдзеш
Мары мае быццам дзіўныя сны

R 2: У марах маіх – намалеваны дождж
Снегам за 5 хвілін да вясны..
У марах маіх да мяне ты прыйдзеш
Мары мае быццам дзіўныя сны...


Рецензии