Спогади про мирний травень

На прогулянці у парку
Україночки-красуні,
Трав'яні вінки, мов мавки,
Одягли дівчатка юні.

То було ще мирним часом,
Років п'ять з тих пір минуло,
Спогади кружляють вальсом
Під війни страшенним гулом.

Так гудять тепер сирени,
Сповіщають про атаки...
Отакі сумні катрени
Все частіше у нотатках...

20.05.2023 р.

(моє авторське фото)


Рецензии