Давай порасуждаймо?

Ужэ кончейіця высна.
Косю вжэ сіно дажэ.
А груба кажэ: э, мырзляк!
Топыты трэ, мо, наноч?

І вжэ такуюць нейкі пташк
О гынды во в слывках жэ.
Чого ж то я такый дурак,
Шо ны прыдбав Наташкы й?

Чого от йім всё шось з овса
Да, ох, з ячмэню хлопЯ?
Пудкыну-ка гороху вам!
Да курагы са маслам!

І вот Жаклінк сматру аж я.
А там войны й нымае!
Так слушай музыку, Брыльянт!
Да спомны Окуджаву…

Ах, как жа всэ в нас гарна!
Онь швораб зьеў хлебанчыц,
Шо, хы, котам поклав но.
А градкы паліваць ці?
Кропэць жэ прам пуднявсь в хрэнь.

Ны літо й ны зыма в нас,
А дмухалкы летают:
Косыты травы прагныш?
Да, эх, тут шэ ж во ландыш
Ны дав а ны цвытка мні…   


Рецензии