Квiтнув бузок

Квітнув бузок за вікном,
В листі тремтів тихий вітер.
Все це здавалося сном -
Сонце, тепло, дикі квіти.

Як нереальність життя,
Миті чаруюче-світлі.
Музика із небуття
В цьому травневому вітрі,

Ніжна, барвиста краса,
Цвіту нестримне буяння...
Сяяла в квітах роса,
Наче сльоза від кохання.

Квітнули віти бузку ,
То був твій перший дарунок.
Тут, у веснянім садку -
Перший палкий поцілунок,

Погляд на зорі разом,
Щастя у кожному слові.
Квітнув бузок за вікном -
Вісник добра і любові...


Рецензии