незламний ти

          D.
Обіймаю тебе своїм голосом
і торкаюсь душі на відстані,
лоскочу золотистим колосом,
аби посмішкою зморшки незлічені
засіяли яскравими барвами,
щирим поглядом карих очей.
Вірю в те, що незламний ти
серед безлічі темних ночей.


Рецензии