Дуже важкий шумний травень

Дуже важкий шумний травень,
хочеться в тихую гавань,
трохи хоча б вже спокою,
небо закрити стіною,
аби було просто легше,
ніби тягар..Щоб плечі
розправити та жити далі..

Хочеться в тихую гавань..
Дуже важкий шумний травень..


Рецензии