***

Стежки

Хотілося б залишити свій слід на цій землі,
А що це буде – невідомо світу і мені…
Хтось залишає винахід, хтось відкриває ліки...
Що можна дати Всесвіту навіки?

Наука, особливо нині, не стоіть на місці –
Тут препарують гени і складають вірші,
Картини пишуть, музику і творять моду,
Комп;ютерні програми та прогноз погоди...

Багато ще чого приходить в світ,
А Бог у Біблії щосторінково говорить –
Секунду кожну має місце боротьба –
Добра і Зла, Зла і Добра...

Тому і суть, і вклад людини – нести в світ Добро,
Це, мабуть, і не легше, ніж творити Зло..
Та це єдине і найголовніше ремесло –
Ці потаємні стежечки, що нам несуть Добро..


Рецензии
Примерно так.

Емельянов-Философов   04.11.2023 16:02     Заявить о нарушении