Хочу бути тишею

            D.
Хочу бути твоєю тишею,
хочу бути твоїм я спокоєм,-
для тебе це найцінніше,
коли джерело цілюще без докорів.

В час цей незрозумілий,
в якому ти там існуєш,
я надаю тобі тишею сили,
тримаюсь за віру, навіть коли сумую.

Хочу бути твоїм далі спокоєм,
твоєю безпечною тою зоною,
в тиші приємним окликом
тих спогадів, що прозорі.


Рецензии