Обожнюю слова... Любов. Кохання

Обожнюю слова... Любов. Кохання.
Здоров'я. Щастя. Спів щасливих слів...
Та інше слово є. Поневіряння.
Ні чуть, ні знать це слово б не хотів.

Поневіряння. Зимне. І безжальне.
По рідних землях. На землі чужій.
У чужині заокеанській дальній.
Де сльози мовчки селяться в душі.

Поневіряння. Там, де притулитись
До рідної людини – щастя мить...
І повернутись хочеться та жити.
У рідний дім. Де серце не болить...


Рецензии