***

Nie boi si; otwiera; serce
Nie mog; mieszka; w zimnym tle
Ja chce mi;o;ci bez nadzieji
Bo mnie uczyli ;y; jedynym dniem

Nie boi si; te; m;wi; s;owa
Nie post;puje wbrew s;owam
Ja chce mi;o;ci bez zdradzenia
Czy to mo;liwe decyduje czas

14.05.2023


Рецензии