Брату 50

Вітаю я, тебе мій брат!
Тобі сьогодні п'ятдесят!
Літа летять як стаї журавлині!
Тебе так хочу обіймать
І крепко руку тобі жать,
Моя любов до тебе є й по нині!
Бажаю довгого життя
І процвітання майбуття,
Любов і злагода в сім' ї, хай буде вічно!
Щоб ми з тобою, ще не раз
Пили горілку, різкий квас.
Казали завжди, що у нас діла отлічно!
В тебе сьогодні юбілей,
Всім друзям ты вина налий
І вип' єм за тебе мій любий брате!
Щоб Бог тебе оберігав,
Щоб горя і біди не знав.
Для всіх людей щоб зміг приміром стати!
          14.05.2023р.


Рецензии