Отче мий! Мий святый,

Сущый в мойим небеси!
Дай мни хлиб но такый,
Шо я завшы пойив б.

Ибо вин но й сыдыть
Завждэ в сэрцы мойим.
И по лби влад влупыв
Аж звоночком по псих.

Ныц ля мни ны ламны
Ны быризк, ны гольшынк.
Дай но жыць в изб свойий
И помытысь в тази.

Господи! От найивсь
Я святэй твэй кути.
Шэ й ягид смачнынькых,
А ны от тылючкив.

Був ля мни свит твий мыл
Даж, колы ты и стых
И давав прыкурыць
Той, шо мэнэ родыв.

Ну, й топир в Сухый Бир
Чы лытиты зном мни
Шэ до тых дбайн шышив,
Шо шанують Брылив.

...в цэрквы мни вси далы
Вжэ святэнькый водычк


Рецензии